Team Corally

Team Corally - JAMBO XP 6S V2022 - 1/8 Monster Truck

€ 619,00
Geen voorraad

Team Corally - JAMBO XP 6S V2022 - 1/8 Monster Truck SWB - RTR - Brushless Power 6S - No Battery - No Charger

Team Corally
C-00166-R
1/8
RTR
Barcode
8718057218553
Item Nr
C-00166-R
Brand
Team Corally

Car - Model Type

Car Type
Stunt Truck SWB
Age Requirement
Age 14+
Skill Level
Intermediate
Completion Level
RTR - Ready To Run
Assembly Time
No Assembly Required
Drive Train
4WD - Shaft Driven
Power System
6S
Motor Type
Brushless
Recommended Environment
All Terrain
Top Speed (km/h)
100

Car - Dimensions

Model Scale
1/8 Scale
Length (mm)
570
Height (mm)
210
Wheelbase (mm)
327
Track Front (mm)
465
Track Rear (mm)
465
Ground Clearance (mm)
75
Weight (g) - No Battery
4800
Battery Compartment LxWxH (mm)
51x161
Shock Dia. ø (mm)
19
Front Shock Length (mm)
117
Rear Shock Length (mm)
129
Rim Dia. ø (mm)
98
Rim Width (mm)
72
Tire Dia. ø (mm)
169
Tire Width (mm)
84

Car - Electronics

Motor
Kuron 825 - 2050KV - 4-6S (Included)
Power Battery
Not Included (See Accessories)
Radio
TC - CT-2R 2.4Ghz (Included)
Servo
CR-7225 - 25Kg Torque (Included)
Speed Control
TC - Torox 185 ESC 2-6S (Included)
Charger
Not Included (See accessories)

Car - Tech Details

Wheel Adapter
17 mm Hex Adapter
Bearings
Full Ball Bearings - Rubber Shielded
Differentials
3x Gear Differentials
Front Suspension Type
Independent - Pillow Ball Type
Rear Suspension Type
Independent - Wishbones
Gear Pitch
MOD 1.0
Motor Pinion (T)
13T
Spur Gear (T)
52T
Internal Drive Ratio
3,32
Overall Drive Ratio
13,23
Shock Type
Oil Filled "Big Bore" Aluminium Shocks - Coil Over Springs

Car - Materials

Bevel Gear - Pinion
Precision CNC Machined - Hardened Steel
Chassis
3mm - Aluminium 6061-T6 - Color Anodised
Chassis Braces
Molded Composite + Aluminium Tubes
Differential Center
Hybrid Case - 6065-T6 Aluminium + Steel
Differential FR - RE
Molded Composite Case
Outdrives
Hardened Steel
Lower Arm Holders
3mm 6061-T6 Aluminium + Composite
Shock Tower - Front
4mm - Aluminium 6061-T6 - Color Anodised
Shock Tower - Rear
5mm - Aluminium 6061-T6 - Color Anodised
Motor pinion
Precision CNC Machined - Hardened Steel
Spur Gear
Precision CNC Machined - Hardened Steel
Bodyshell
Polycarbonate - Painted, Decalled and Trimmed
Geen voorraad
  • Niet op voorraad maar wél dit artikel bestellen? Dat kan! Mail ons. Leverindicatie 4 - 7 werkdagen
  • Uw Hobby ons plezier!
  • Rc kapot, nee toch?! Walst Rc's is er ook voor onderhoud en reparatie
  • Rinse & Shine @Walst_rcs
  • Word blij van de hobby! Grote blij!

Jambo XP 6S Stunttruck met korte wielbasis
Nieuwe versie - Ingebouwde Bash bar C-00180-910 en bijgewerkte fusees, bovenste voorwielophanging, stuurdek.

Ga voor het extreme met Team Corally's Jambo Stunt Truck!

Ontworpen om te domineren en gebouwd om te beuken, de nieuwe Jambo XP maakt gebruik van het beproefde Dementor platform en voegt een compleet nieuwe carrosserie, wielen en bandenpakket toe. Waar andere fabrikanten simpelweg alternatieve kleurenschema's bieden, levert Team Corally een compleet nieuwe look.

Met genoeg vermogen om wheelies te maken en toch de controle te behouden, is Team Corally's Jambo XP 4WD 1/8 Scale Brushless Stunt Truck RTR een voertuig met extreme stuntmogelijkheden en toch onovertroffen betrouwbaarheid. Door de combinatie van een korte wielbasis met het vermogen van 6S LiPo en een 2050KV borstelloze motor, kun je de bash spots, skateparken of lokale straten domineren.

De Jambo XP heeft een efficiënte, volledig metalen vierwielaandrijflijn, volledig onafhankelijke ophanging met een enorme veerweg en een uniek, duurzaam ontwerp van de carrosserie. Dit is de ultieme elektrische 1/8 stunttruck voor bestuurders die op zoek zijn naar ongelofelijke topsnelheden, eindeloze wheelies en de kracht en betrouwbaarheid om jumbo stunts en sprongen te overleven!

Rijden in alle seizoenen, altijd en overal:
De Team Corally Jambo XP Monster Truck is uitgerust met een volledig pakket waterbestendige elektronica, dus het is klaar om te rijden in bijna alle omstandigheden. Niet alleen is de ESC bestand tegen spatwater en modder, maar de stuurservo en ontvanger zijn ook beschermd tegen de elementen door speciale waterbestendige PCB-coatings. De ontvanger wordt verder beschermd door een afgedichte behuizing tegen stof, modder en vocht. Natuurlijk zijn rubberen afgedichte kogellagers van ruimtevaartkwaliteit standaard op de Jambo XP, wat betekent dat je vrijwel overal en in bijna alle omstandigheden kunt rijden.

(Let op: geen enkel RC voertuig mag worden bestuurd of ondergedompeld in water of modder. Wees voorzichtig wanneer je in extreme omstandigheden rijdt en onderhoud zoals reinigen en smeren moet plaatsvinden nadat je in modder, water of in de buurt van zout water hebt gereden).

Race-chassis voor extreme prestaties:
Geïnspireerd door professionele racemachines van topniveau in de RC-industrie, maakt de Jambo XP gebruik van een aluminium pan-stijl chassis voor de meest efficiënte en duurzame chassisindeling. Met een geoptimaliseerde gewichtsverdeling naar voren worden de zwaarste aandrijfcomponenten en andere systemen zo dicht mogelijk bij de voorkant gehouden. Robuuste, driehoekige verstevigingen aan de voor- en achterkant van het chassis zorgen voor extra stijfheid, waardoor de aluminium big-bore schokdempers en HiCC8 composiet ophangingscomponenten kunnen presteren zonder de negatieve effecten van chassisplaatflex. De verstevigde zijbeschermers van composietchassis hebben geïntegreerde beugels aan de voorkant voor extra bescherming van de polycarbonaat carrosserie en elektronica. Het exclusieve SPL-systeem van Team Corally borgt de veerpoten van de schokdempers en voorkomt een verkeerde uitlijning van de veren tijdens extreme compressie/terugvering, terwijl het innovatieve RSP Sway Bar-systeem de Jambo in de bochten aan de grond houdt en zorgt voor een consistent rijgedrag op alle ondergronden.

Massief 2050KV borstelloos vermogen:
Met een Team Corally Kuron 2050KV 4-polige motor gemonteerd op een torsiebestendige aluminium 2-delige schuifmontage, kun je erop vertrouwen dat je maximale snelheden haalt voor big-air stunts! De motor is uitgerust met een gehard stalen rondsel dat gekoppeld is aan een gehard stalen tandwiel op het middendifferentieel.

Wil je opmerkelijke topsnelheden bereiken met één haal van de trekker? Snelheden van meer dan 110 km/u (70+ mph) zijn eenvoudig - gewoon de juiste batterij plaatsen!

Klaar voor LiPo:
De accuhouder van de Jambo is geschikt voor accu's in alle gangbare formaten en is verstelbaar voor maximale veelzijdigheid. De veelzijdige Team Corally Kuron 2050KV motor kan 4S-6S LiPo accu's gebruiken voor optimale prestaties op elke ondergrond en in alle omstandigheden!

Duurzaam stalen aandrijfsysteem met drie vloeistofgevulde differentiëlen:
Zoals normaal gesproken alleen te zien is op premium RC voertuigen op wedstrijdniveau, is de Jambo uitgerust met voor, midden en achter siliconen vloeistofgevulde en afgedichte limited-slip differentiëlen die ervoor zorgen dat het volledige vermogen van de 2050KV Kuron motor op de grond komt. Dankzij de eenvoudige demontage en onderhoud kun je zelfs elk differentieel afzonderlijk aanpassen om de hoeveelheid tractie aan beide uiteinden van de truck te verfijnen! Binnenin vind je een complete set metalen tandwielen en aandrijfcups die verbonden zijn met stalen centrale aandrijfassen. De voorkant wordt aangedreven door CVD aandrijfassen, terwijl de achterkant wordt aangedreven door robuuste metalen dogbones, waarbij de hele aandrijflijn wordt ondersteund door luchtkwaliteit 8x16x5mm rubberen afgedichte kogellagers voor maximale efficiëntie en duurzaamheid.

Premium gelegerd/staal centraal differentieel:
Het kritieke middendifferentieel van de Jambo XP heeft een behuizing van aluminiumlegering en een duurzaam stalen tandwiel voor onovertroffen prestaties en betrouwbaarheid. De metalen behuizing zorgt voor optimale uitlijning van de interne tandwielassemblage door verbeterde warmteafvoer en minder vloeistofverlies, terwijl de stalen tandwieloverbrenging zorgt voor maximale vermogensafgifte en weerstand tegen schade door vuil of afval.

Skidplaten, beugels en Wheelie Bar:
De Jambo is uitgerust met verbeterde composiet skid plates voor en achter om het chassis en de kritieke ophangingscomponenten te beschermen, vooral tijdens waanzinnige big-air sprongen. De achterste vleugelbevestiging heeft extra verstevigingen om de vleugel goed uitgelijnd te houden tijdens de zwaarste sprongen en incidentele tuimelingen, terwijl de extra versteviging van de voorste bovenarm de kritieke ophangingsonderdelen goed uitgelijnd houdt tijdens de zwaarste beukende sessies. De "mono-tire" wheeliebar helpt de Jambo stabiel te houden wanneer de voorbanden naar de hemel willen reiken tijdens ontzagwekkende wheelies.

Verstelbare batterijhouder:
Met de innovatieve batterijbevestiging kan de Jambo XP gemakkelijk de meeste 4S-6S LiPo's van elk oppervlak bevestigen om je batterij-investering te beschermen en tegelijkertijd voor een optimale gewichtsverdeling te zorgen.

Geoptimaliseerde raceophanging:
De Jambo XP heeft een robuuste pivot ball-achtige voorwielophanging met stalen draaipunten en spanschroeven en stevige ophangingsarmen van composiet. De achterwielophanging is voorzien van composiet buitennaven en composiet bovenste veerpoten uit één stuk. Op elke hoek zorgen duurzame HiCC8-composietophangingsarmen en instelbare 16 mm oliegevulde schokdempers met grote boring voor een soepele, volgzame besturing.

Multi-Block Stuntbanden:
De gripvaste rubberen banden zijn speciaal ontworpen voor de Jambo, hebben schuimrubberen binnenbanden en zijn gelijmd op agressief uitziende honingraat spaakwielen op 17 mm zeskant naven. Het agressieve profielpatroon in combinatie met het low-profile zijwandontwerp minimaliseert ballooning en biedt maximale grip voor maximale grip en controle op elk terrein.

Nieuw ontwerp en nieuwe graphics:
Het agressieve "stunt truggy" ontwerp van de Jambo XP, in combinatie met de high-downforce achtervleugel en prachtige graphics zorgen voor een look die R/C bashers zullen waarderen.

Varioprop S2R Stuurwielbediening:
De Jambo wordt volledig bestuurd door de ergonomisch ontworpen radiografische zender in pistoolgreepstijl, die is uitgerust met de nieuwste 2,4GHz-technologie voor storingsvrije besturing op een afstand van 300 meter. Het realistische stuurwielontwerp maakt het rijden intuïtief en comfortabel. De trekker met pistoolgreep zorgt voor een perfecte bediening van het gaspedaal, met de bedieningselementen voor vooruit en achteruit gecombineerd in één bedieningselement. De Jambo leren besturen gaat snel en eenvoudig met de S2R-controller!

De Jambo XP RTR is een krachtige, unieke en verbazingwekkende stuntmachine voor alle terreinen! Als je graag publiek trekt met een voertuig dat de meest waanzinnige stunts uithaalt die je ooit hebt bedacht of geprobeerd... dan is dit het!

Jambo Kenmerken:
• 100+ km/u (60+ mph) mogelijk
• Af-fabriek gebouwde 1/8 schaal truck met elektronica, carrosserie en banden.
• Team Corally TOROX 185 ESC 4-6S met LiPo laagspanningsbeveiliging (programmeerbaar)
• Team Corally Kuron 2050kV 4-polige borstelloze motor (4-6S)
• Varioprop CRHV-7225 Hoog koppel, hoog voltage digitale servo met metalen tandwielen en 25Kg koppel
• Ergonomische Varioprop S2R zender, met storingsvrije 2,4GHz technologie
• Aluminium servoarm voor precisie en sterkte
• 3 mm 7075 aluminium Ackermann stuurplaat
• Afzonderlijke spatwater- en stofdichte elektronicabox met transponderbevestiging
• Verstelbare batterijhouder voor alle gangbare LiPo-batterijen
• Volledige set kogellagers van ruimtevaartkwaliteit met rubberen afdichting
• Oversized 8 x 16 x 5mm transmissie kogellagers
• Gehard stalen tandwiel en motortandwiel
• Drie afgedichte metalen differentiëlen afzonderlijk gevuld met siliconenvloeistof
• Aluminium/stalen middendifferentieel
• Snelle en gemakkelijke toegang tot het diff
• 2-delige aluminium motorsteun met composiet tandwieldeksel
• 52T stalen tandwiel
• Volledig hard gecoate metalen aandrijflijn
• Extra oppervlaktegehard stalen CVD-verbindingen vooraan
• Aluminium 17 mm aandrijfhexen
• Met olie gevulde 16 mm aluminium Big Bore schokdempers
• Exclusief veersysteem voor schokdempers
• CNC aluminium schokdempers, 5mm achter / 4mm voor
• Gelegerde voorste bovenarmverstevigingsplaat
• Onafhankelijke Pivot Ball-voorwielophanging
• Onafhankelijke double wishbone-achterveersysteem
• Geoptimaliseerde, op maat gemaakte composiet onderdelen
• Heavy-Duty composiet ophangingsstangen en trekstangen uit één stuk
• Aluminium ophangingsbeugels met composiet afdekplaat
• Team Corally RSP anti-rollbar systeem voor en achter
• Aluminium chassisplaat
• Zware chassissteunen voor en achter
• Versterkte zijbeschermers chassis met geïntegreerde carrosseriebescherming
• Voorbumper met extra schokabsorberende chassisbescherming
• Versterkte High Downforce-vleugel en vleugelbevestiging
• Fabrieksmatig gelijmde hogesnelheidsbanden met laag profiel op zwarte 7-spaaks composietwielen
• Duurzame en aantrekkelijke carrosserie van bedrukt polycarbonaat
• Veel optionele tuning-onderdelen beschikbaar voor individuele aanpassing

Geschikt voor
Zéker!!