Team Corally

Team Corally - MURACO XP 6S V2022 - 1/8 Truggy

€ 619,00
Geen voorraad

Team Corally - MURACO XP 6S V2022 - 1/8 Truggy LWB - RTR - Brushless Power 6S - No Battery - No Charger

Team Corally
C-00176-R

General Info

Item Nr
C-00176-R
Barcode
8718057218515
Brand
Team Corally

Car - Model Type

Car Type
Truggy
Age Requirement
Age 14+
Skill Level
Intermediate
Completion Level
RTR - Ready To Run
Assembly Time
No Assembly Required
Drive Train
4WD - Shaft Driven
Power System
4S
Motor Type
Brushless
Recommended Environment
All Terrain
Top Speed (km/h)
100

Car - Dimensions

Model Scale
1/8 Scale
Length (mm)
570
Height (mm)
190
Wheelbase (mm)
384
Track Front (mm)
405
Track Rear (mm)
405
Ground Clearance (mm)
67
Weight (g) - No Battery
4350
Battery Compartment LxWxH (mm)
51x161
Shock Dia. ø (mm)
29
Front Shock Length (mm)
117
Rear Shock Length (mm)
129
Rim Dia. ø (mm)
100
Rim Width (mm)
58
Tire Dia. ø (mm)
140
Tire Width (mm)
60

Car - Electronics

Motor
Kuron 825 - 2050KV - 4-6S (Included)
Power Battery
Not Included (See Accessories)
Radio
TC - CT-2R 2.4Ghz (Included)
Servo
CR-7225 - 25Kg Torque (Included)
Speed Control
TC - Torox 185 ESC 2-6S (Included)
Charger
Not Included (See accessories)

Car - Tech Details

Wheel Adapter
17 mm Hex Adapter
Bearings
Full Ball Bearings - Rubber Shielded
Differentials
3x Gear Differentials
Front Suspension Type
Independent - Pillow Ball Type
Rear Suspension Type
Independent - Wishbones
Gear Pitch
MOD 1.0
Spur Gear (T)
52T
Motor Pinion (T)
13T
Internal Drive Ratio
3,23
Overall Drive Ratio
13,23
Shock Type
Oil Filled "Big Bore" Aluminium Shocks - Coil Over Springs

Car - Materials

Bevel Gear - Pinion
Precision CNC Machined - Hardened Steel
Chassis
3mm - Aluminium 6061-T6 - Color Anodised
Chassis Braces
Molded Composite + Aluminium Tubes
Differential Center
Hybrid Case - 6065-T6 Aluminium + Steel
Differential FR - RE
Molded Composite Case
Outdrives
Hardened Steel
Lower Arm Holders
3mm 6061-T6 Aluminium + Composite
Shock Tower - Front
4mm - Aluminium 6061-T6 - Color Anodised
Shock Tower - Rear
5mm - Aluminium 6061-T6 - Color Anodised
Motor pinion
Precision CNC Machined - Hardened Steel
Spur Gear
Precision CNC Machined - Hardened Steel
Bodyshell
Polycarbonate - Painted, Decalled and Trimmed
Geen voorraad
  • Niet op voorraad maar wél dit artikel bestellen? Dat kan! Mail ons. Leverindicatie 4 - 7 werkdagen
  • Uw Hobby ons plezier!
  • Rc kapot, nee toch?! Walst Rc's is er ook voor onderhoud en reparatie
  • Rinse & Shine @Walst_rcs
  • Word blij van de hobby! Grote blij!

MURACO XP 6S - TRUGGY MET EXTREME PRESTATIES
Weinig voertuigen kunnen tippen aan een 1/8 schaal Truggy voor ongelooflijke topsnelheden en het vermogen om vrijwel elk type track, ondergrond of terrein aan te kunnen zoals Team Corally's Muraco XP 4WD 1/8 schaal Brushless Truggy RTR. Gebaseerd op de populaire Shogun, heeft de Muraco een nieuwe, onderscheidende carrosserie en graphics pakket dat zal opvallen op circuits, skateparken of bash spots. De Muraco XP kan een enorme 6S LiPo aan en is uitgerust met een 2050KV borstelloze motor, waardoor hij eenvoudigweg de mindere modellen zal domineren. Met zijn agressieve uiterlijk, race-geïnspireerde ontwerp en soepele vering zal de Muraco XP de meest complexe stunts of uitdagend terrein aan kunnen en terugkomen voor meer.

De duurzame, volledig metalen vierwielaandrijflijn, volledig onafhankelijke ophanging, het racechassis, het vermogen om bulten te trekken en het aërodynamische ontwerp van de race carrosserie maken de Muraco XP tot de ultieme elektrische 1/8 schaal monster truggy voor bestuurders die op zoek zijn naar ongeëvenaarde prestaties.

Rijden in alle seizoenen, altijd en overal
De Team Corally Muraco XP Truggy is uitgerust met een volledig pakket waterbestendige elektronica, dus hij is klaar om te rijden in vrijwel alle omstandigheden. Niet alleen de ESC is bestand tegen spatwater en modder, maar ook de stuurservo en ontvanger zijn beschermd tegen de elementen door speciale waterbestendige PCB-coatings. De ontvanger wordt verder beschermd door een afgedichte behuizing tegen stof, modder en vocht. Natuurlijk zijn rubberen afgedichte kogellagers van ruimtevaartkwaliteit standaard op de Muraco XP, wat betekent dat je vrijwel overal en in bijna alle omstandigheden kunt rijden.

(Let op: geen enkel RC voertuig mag worden bestuurd of ondergedompeld in water of modder. Wees voorzichtig wanneer je in extreme omstandigheden rijdt, en goed onderhoud zoals schoonmaken en smeren moet plaatsvinden na het rijden in modder, water of in de buurt van zout water).

Race-chassis voor extreme prestaties
Geïnspireerd door professionele racemachines van topklasse in de RC-industrie, maakt de Muraco XP gebruik van een aluminium pan-stijl chassis voor de meest efficiënte en duurzame chassisconstructie. Met een geoptimaliseerde gewichtsverdeling naar voren worden de zwaarste aandrijfcomponenten en andere systemen zo dicht mogelijk bij de voorkant gehouden. Robuuste, driehoekige verstevigingen aan de voor- en achterkant van het chassis zorgen voor extra stijfheid, waardoor de aluminium big-bore schokdempers en HiCC8 composiet ophangingscomponenten kunnen presteren zonder de negatieve effecten van chassisplaatflex. De verstevigde zijbeschermers van composietchassis hebben geïntegreerde beugels aan de voorkant voor extra bescherming van de polycarbonaat carrosserie en elektronica. Het exclusieve SPL-systeem van Team Corally borgt de veerpoten van de schokdempers en voorkomt een verkeerde uitlijning van de veren tijdens extreme compressie/terugvering, terwijl het innovatieve RSP Sway Bar-systeem de Muraco in de bochten aan de grond houdt en zorgt voor een consistent rijgedrag op alle ondergronden.

Enorme 2050KV borstelloze kracht
Met een Team Corally Kuron 2050KV 4-polige motor gemonteerd op een torsiebestendige aluminium 2-delige schuifmontage, kun je erop vertrouwen dat je maximale snelheden haalt voor big-air stunts! De motor is uitgerust met een gehard stalen rondsel dat gekoppeld is aan een gehard stalen tandwiel op het middendifferentieel.

Wil je opmerkelijke topsnelheden bereiken met één haal van de trekker? Snelheden van meer dan 110 km/u (70+ mph) zijn eenvoudig - gewoon de juiste batterij plaatsen!

Klaar voor LiPo
De accuhouder van de Muraco is geschikt voor accupacks in alle gangbare maten en is verstelbaar voor maximale veelzijdigheid. De veelzijdige Team Corally Kuron 2050KV motor kan 4S-6S LiPo accu's gebruiken voor optimale prestaties op elke ondergrond en in alle omstandigheden!

Duurzaam stalen aandrijfsysteem met drie vloeistofgevulde differentiëlen
De Muraco is uitgerust met silicone vloeistofgevulde en afgedichte sperdifferentiëlen vooraan, in het midden en achteraan, die ervoor zorgen dat het volledige vermogen van de 2050KV Kuron motor op de grond komt. Dankzij de eenvoudige demontage en onderhoud kun je zelfs elk differentieel afzonderlijk aanpassen om de hoeveelheid tractie aan beide uiteinden van de truggy nauwkeurig af te stellen! Binnenin vind je een complete set metalen tandwielen en aandrijfcups die verbonden zijn met stalen centrale aandrijfassen. De voorkant wordt aangedreven door CVD aandrijfassen, terwijl de achterkant wordt aangedreven door robuuste metalen dogbones, waarbij de hele aandrijflijn wordt ondersteund door luchtkwaliteit 8x16x5mm rubberen afgedichte kogellagers voor maximale efficiëntie en duurzaamheid.

Premium gelegerd/staal centraal differentieel
Het kritieke middendifferentieel van de Muraco XP heeft een behuizing van aluminiumlegering en een duurzaam stalen tandwiel voor onovertroffen prestaties en betrouwbaarheid. De metalen behuizing zorgt voor optimale uitlijning van de interne tandwielassemblage door verbeterde warmteafvoer en minder vloeistofverlies, terwijl de stalen tandwieloverbrenging zorgt voor maximale vermogensafgifte en weerstand tegen schade door vuil of afval.

Verstelbare batterijhouder
Met de innovatieve accusteun kan de Muraco XP gemakkelijk de meeste 4S-6S LiPo's voor bovengrondse voertuigen bevestigen, waardoor je accu-investering wordt beschermd en het gewicht optimaal wordt verdeeld.

Geoptimaliseerde raceophanging
De Muraco XP heeft een robuuste pivot ball-stijl voorwielophanging met stalen draaipunten en spanschroeven naast duurzame ophangingsarmen van composiet. De achterwielophanging is voorzien van composiet buitennaven en composiet bovenste veerpoten uit één stuk. Op elke hoek zorgen duurzame HiCC8-composietophangingsarmen en instelbare 16 mm oliegevulde schokdempers met grote boring voor een soepel en meegaand rijgedrag.

Innovatieve banden voor alle terreinen
Massieve rubberen banden met een hoge grip hebben schuimrubberen binnenbanden en zijn vastgelijmd op superrobuuste meerspaaks wielen die vastzitten aan 17 mm zeskant naven. Het "big-block" profielpatroon voor meerdere ondergronden met sterke zijwanden minimaliseert ballooning en biedt maximale controle bij elke snelheid op elke ondergrond.

Varioprop S2R stuurwielbediening
De Muraco wordt volledig bestuurd door de ergonomisch ontworpen radiografische zender in pistoolgreepstijl, die is uitgerust met de nieuwste 2,4GHz-technologie voor storingsvrije besturing op een afstand van 300 meter. Het realistische stuurwielontwerp maakt het rijden intuïtief en comfortabel. De trekker met pistoolgreep zorgt voor een perfecte bediening van het gaspedaal, met de bedieningselementen voor vooruit en achteruit gecombineerd in één bedieningselement. De Muraco leren besturen gaat snel en eenvoudig met de S2R-controller!

De Muraco XP RTR is een opwindende, indrukwekkende all-terrain machine! Als je op zoek bent naar een complete aanval op mindere auto's met een snelheid en springvermogen die andere auto's gewoon niet kunnen evenaren, kijk dan niet verder dan de Muraco XP RTR van Team Corally.

Muraco Kenmerken:
• 100+ km/u (60+ mph) mogelijk
• In de fabriek gebouwde 1/8 schaal truggy met elektronica, carrosserie en gemonteerde banden
• Team Corally TOROX 185 ESC 4-6S met LiPo laagspanningsbeveiliging (programmeerbaar)
• Team Corally Kuron 2050kV 4-polige borstelloze motor (4-6S)
• Varioprop CRHV-7225 Hoog koppel, hoog voltage digitale servo met metalen tandwielen en 25Kg koppel
• Ergonomische Varioprop S2R zender, met storingsvrije 2,4GHz technologie
• Aluminium servoarm voor precisie en sterkte
• 3 mm 7075 aluminium Ackermann stuurplaat
• Afzonderlijke spatwater- en stofdichte elektronicabox met transponderbevestiging
• Verstelbare batterijhouder voor alle gangbare LiPo-batterijen
• Volledige set kogellagers van ruimtevaartkwaliteit met rubberen afdichting
• Oversized 8 x 16 x 5mm transmissie kogellagers
• Gehard stalen tandwiel en motortandwiel
• Drie afgedichte metalen differentiëlen afzonderlijk gevuld met siliconenvloeistof
• Aluminium/stalen middendifferentieel
• Snelle en gemakkelijke toegang tot het diff
• 2-delige aluminium motorsteun met composiet tandwieldeksel
• 52T stalen tandwiel
• Volledig hard gecoate metalen aandrijflijn
• Extra oppervlaktegehard stalen CVD-verbindingen vooraan
• Aluminium 17 mm aandrijfhexen
• Met olie gevulde 16 mm aluminium Big Bore schokdempers
• Exclusief veersysteem voor schokdempers
• CNC aluminium schokdempers, 5mm achter / 4mm voor
• Gelegerde voorste bovenarmverstevigingsplaat
• Onafhankelijke Pivot Ball-voorwielophanging
• Onafhankelijke double wishbone-achterveersysteem
• Geoptimaliseerde, op maat gemaakte composiet onderdelen
• Heavy-Duty composiet ophangingsstangen en trekstangen uit één stuk
• Aluminium ophangingsbeugels met composiet afdekplaat
• Team Corally RSP anti-rollbar systeem voor en achter
• Aluminium chassisplaat
• Zware chassissteunen voor en achter
• Versterkte zijbeschermers chassis met geïntegreerde carrosseriebescherming
• Voorbumper met extra schokabsorberende chassisbescherming
• Versterkte High Downforce-vleugel en vleugelbevestiging
• Fabrieksmatig gelijmde hogesnelheidsbanden met laag profiel op zwarte 7-spaaks composietwielen
• Duurzame en aantrekkelijke carrosserie van bedrukt polycarbonaat
• Veel optionele tuning-onderdelen beschikbaar voor individuele aanpassing