Procircuit

CLAYMORE v2 BUGGY C1 (SUPER ZACHT) OP GELE VELG (2st.)

€ 20,95
In voorraad

Procircuit
PCY2002-C1
  • Niet op voorraad maar wél dit artikel bestellen? Dat kan! Mail ons. Leverindicatie 4 - 7 werkdagen
  • Uw Hobby ons plezier!
  • Rc kapot, nee toch?! Walst Rc's is er ook voor onderhoud en reparatie
  • Rinse & Shine @Walst_rcs
  • Word blij van de hobby! Grote blij!

Dit is het CLAYMORE V2-wiel van PROCIRCUIT. Net als zijn voorganger is het een wiel waar veel vraag naar is bij alle coureurs van ons officiële team. Dit wiel is een evolutie of combinatie van de Square Impact en de Hot Dice. Deze twee ontwerpen worden het meest gebruikt door onze piloten in competities, dus hebben we besloten ze te combineren met de blokken die op dezelfde manier zijn verdeeld als de Square Impact, maar iets groter zonder de grootte van de Hot Dices te bereiken, om de kloof tussen de twee te vullen.

Het is het stuur dat werd gebruikt door de piloten van het Procircuit-team tijdens het IFMAR Wereldkampioenschap 2016 in Las Vegas, waarmee Robert Batlle tweede werd in de wereld.

In de V2 hebben we het totale aantal rijen vergroot en de grootte van de noppen iets vergroot om de uitstekende grip en snelheid van het wiel op de meest veeleisende circuits te behouden en de levensduur van het wiel aanzienlijk te verlengen.

De grootte en opstelling van de knoppen maken de Claymore een ideaal wiel voor schone circuits, klei en verdichte oppervlakken met "blue grove" of zelfs op nat terrein.

De V2-serie heeft een nieuw inzetstuk om zich beter aan te passen aan de nieuwe wielstructuur, waardoor de algehele prestaties worden verbeterd, oneffenheden beter worden geabsorbeerd, waardoor sprongen met minder inspanning worden gemaakt en een gemakkelijker rijgevoel ontstaat.

VERBINDINGEN

Verkrijgbaar in de samenstellingen C1 Super Soft (wit), C2 Soft (geel), C3 Medium (oranje), C4 Hard (blauw), K1 Clay Super Soft (roze), K2 Soft (rood), S1 Super Soft (dubbele witte punt) , S2 Soft (dubbele gele stip) en S3 Medium (dubbele oranje stip). De K1-, K2-, S1-, S2- en S3-compounds zijn alleen verkrijgbaar in de pelwielformaten zonder inzetstuk of velg.