Procircuit

Pro Circuit KAMIKAZE v2 BUGGY C1 (SUPERZACHT) OP GELE VELG (2st.)

€ 20,95
Geen voorraad

Pro Circuit KAMIKAZE v2 BUGGY C1 (SUPERZACHT) OP GELE VELG (2st.)

Procircuit
PCY2005-C1
1/8
Geen voorraad
  • Niet op voorraad maar wél dit artikel bestellen? Dat kan! Mail ons. Leverindicatie 4 - 7 werkdagen
  • Uw Hobby ons plezier!
  • Rc kapot, nee toch?! Walst Rc's is er ook voor onderhoud en reparatie
  • Rinse & Shine @Walst_rcs
  • Word blij van de hobby! Grote blij!

Dit is het KAMIKAZE V2-wiel van PROCIRCUIT. Dit wiel is ontworpen voor schone, compacte oppervlakken, ongeacht het gripniveau, met een plat rubberen ontwerp voor maximaal grondcontact.

Dit wiel is een ander ontwerp dat op zoek is naar een lange levensduur met een groot aantal nokken. Kleine taco's en in groepjes van 4 zodat er ruimte tussen zit. Zo verbeteren we het gedrag van het wiel als we fijnstof op de baan tegenkomen.
Alle noppen van dit wiel hebben een kleine inkeping in het midden om de flexibiliteit van de noppen te verbeteren. Dankzij deze sneden bereiken we meer grip en gemakkelijker rijden.

De V2-serie heeft een nieuw inzetstuk om zich beter aan te passen aan de nieuwe wielstructuur, waardoor de algehele prestaties worden verbeterd, oneffenheden beter worden geabsorbeerd, waardoor sprongen met minder inspanning worden gemaakt en een gemakkelijker rijgevoel ontstaat.

VERBINDINGEN

Verkrijgbaar in de samenstellingen C1 Super Soft (wit), C2 Soft (geel), C3 Medium (oranje), C4 Hard (blauw), K1 Clay Super Soft (roze) en K2 Soft (rood). De C4-, K1- en K2-compounds zijn alleen verkrijgbaar in de afpelschijfformaten zonder inzetstuk of velg.